söndag 6 mars 2011

Fact eller Fiction om svininfluensan?????

Dr Ryke Hamer (New German Medicine) var på en föreläsning den 27 augusti 2009. I slutdiskussionerna nämndes svininfluensan och en dam reste sig upp och berättade följande:
En vän till henne arbetade på ett läkemedelsföretag i Wien och denne vän bekräftade att injektionsnålarna verkligen innehåller nanopartiklar i nålarnas spets. Dessa kan inte upptäckas med blotta ögat, men syns tydligt med ett mikroskåp som förstorar 12 gånger.
Personalen vid läkemedelsföretaget blev informerade om att dessa nanopartiklar arbetar likt en hårddisk i en dator, där massa information kan lagras. Detta chip anses vara en åtgärd som kan möjliggöra en korrekt folkräkning samt även stoppa föräldrar från att gömma och skydda sina barn.
Denna dam berättade att hon själv arbetade inom det medicinska området. Hon hade talat med en jurist som kom till henne som patient och om hur en konflikt skulle kunna undvikas. Juristen berättade då  att han var medveten om den planerade sönderdelningen av befolkningen, i själva verket så känner överklassen mycket väl till denna plan. Detta är ingen påtvingad vaccinationskampanj utan den skall genomförs av media genom uppmuntran på frivillig solidarisk basis.
Om så skulle bli fallet, att väldigt få valde att ta vaccinet skulle en obligatorisk process planeras och startas nästa år, dvs 2010. Vissa yrkesgrupper anses vara befriade, dessa är polis, läkare, politiker etc. Möjligtvis så trodde han att jurister skulle kunna undantas,  men för den stora massan skall det inte finnas någon utväg.

Om det är sanning eller lögn, ja det lär vi väl få veta med tiden…..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar