måndag 7 mars 2011

Homeopati och ny vetenskap

När jag började utforska homeopatiska medel 1998 så var det mah humbug enligt den kliniska vetenskapen. Men som tur är så förändras synen med åren och år 2010 började man att propagera för microdoser. Trots detta så väljer man att säga att homeopatmedel är verkningslös. Smaken är som baken, den är delad, eller?

http://www.vetenskaphalsa.se/ratt-fran-borjan-med-mikrodoser/
Underbart nu skall det börjas med mikrodoser sådant där trams som bara homeopaterna hållit på med under en längre tid. Små doser har vetenskapsmännen länge sagt att de fungerar inte. Och vad skall hända med alla gamla testresultat som gjorts på djur nu är vi vet att de inte är tillförlitliga? Människor och djur reagerar ju inte på samma sätt när det gäller läkemedel. Hoooppsan, hur länge har man vetat om detta???
Text-TV nämnde de etiska aspekterna att färre djur skulle användas samt att det skulle bli säkrare resultat om testen gjordes direkt på människorna. Slängde de ut etiken och moralen genom fönstret när de tänkte ut det meddelandet? Jag tolkade det minsann som om att det är okey att experimentera på människorna men inte på djuren.
Vi vet ju alla att radioaktiva ämnen inte är farliga, eller? Skall vi ändra inställning till det nu när det behövs för att kunna följa experimentet?
Vad jag tycker är så underbart med detta är att allt man lärt sig i alternativ medicinens tecken och som vetenskapen bedömt vara humbug… dyker upp…..den ena efter den andra. Nu är mikrodoseringar bra och läkemedel kan intas via huden. Vad kommer härnäst?
Nya patientsäkerhetslagen tar säkert upp denna nya filosofi, eller? Det finns säker mer än en anledning till att det skall bli svårare att få reda på vem felbehandlaren är eller var i framtiden.
Mer och mer felbehandlingar kommer upp till ytan och istället för att hantera detta problem så skapar man bara en ny lag som skyddar de som jag skulle vilja benämna som förövarna. Denna nya lag träder i kraft 2011 och skyddar vem? Maffian? Totalitärismen????????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar