onsdag 24 oktober 2012

Årets influensavacciner testas direkt på gravida och ammande mödrar??





Har kikat lite på de typer av influensa vaccin som ges på den amerikanska marknaden och sammanfattningsvis kan jag lugnt konstatera att de inte heller testats ordentligt på gravida eller ammande kvinnor. '
Trots att FDA gav en tvåårig tidsfrist för att ta bort thimerosal (kvicksilver) från vacciner efter att de förbjöds 1997 så fortsätter användandet. Ironiskt nog så stöder FDA dessa läkemedel idag, istället för att förbjuda dem. Kanske har detta något att göra med att tillverkarna är ansvariga för säkerheten och att de själva kan sätta kriterierna för hur de vetenskapliga studierna skall genomföras.

Under 2009 så innehöll åtta av tio H1N1- vaccin thimerosal.
Förra året dvs 2011/2012 så var motsvarande siffra tre av fem.

För den som tvivlar på den neurotoxiska potential som föreligger gällande thimerosal, kan fördjupa sina kunskaper genom att läsa vetenskapliga skrifter som tar upp de negativa effekterna gällande kvicksilver, mertiolat och etyl kvicksilver.

För årets säsong så erbjuds amerikanerna godkända influensavaccin där bara tre av sex vaccin innehåller thimerosal. Det tar sig sa han som satte eld på håret…

Om vi te.x. tar Fluzone som ges för säsongen 2012-2013 så har vaccinet inte utvärderats för att se om det eventuellt kan vara cancerframkallande, om de har potential för mutation eller om det kan leda till försämrad fertilitet.
Detta innebär att ingen av de cancerframkallande hjälpämnen som finns (inuti varje vaccin) någonsin studerats och att deras effekter på människokroppen är okända.

Detta talar även om för oss att det inte finns någon ansvarig myndighet som kan besvara frågan huruvida våra barn kommer att bli infertila i framtiden på grund av att man ger dem influensavaccin.

Anmärkningsvärt är att:
Hälso- och sjukvårdsmyndigheter uppmuntrar gravida kvinnor att vaccinera sig trots att säkerheten och effektiviteten för gravida eller ammande kvinnor inte har fastställts. Kanske är det just därför som studier visar många spontana aborter samt dödfödslar efter det att gravida kvinnor vaccinerats.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar